VACATURE: Projectmedewerker (24 uur/week)

05 maart 2018

Ben jij toe aan een volgende stap en kun jij 100 ballen tegelijk in de lucht houden? Weet je snel verbanden te leggen en is netwerken voor jou niets nieuws? En als je dan ook nog administratief de zaken op orde weet te houden en graag in een klein dynamisch team werkt, dan is dit de baan voor jou!

In alle dynamiek waar wij wel in varen, zoeken wij een (junior) projectmedewerker. Samen met je collega projectmedewerkers, zorg je dat onze directeur en projectleiders optimaal worden ondersteund en dat alles op kantoor op rolletjes verloopt. We zijn een klein, flexibel team en werken vol enthousiasme aan arbeidsmarkt-vraagstukken vanuit ons gezellige kantoor in Houten. Maar ook zijn we veel op pad om samen te werken in ons netwerk.

Als rechterhand van de projectleiders verwachten wij dat je inhoudelijk kennis hebt van de projecten en onze organisatie. Je werkt pro-actief mee in de projecten. Jij bent een kei in samenwerken, maar kan ook waar nodig de touwtjes zelf in handen nemen. Je hebt een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kunt snel je weg vinden in een hectische omgeving met veel verschillende stakeholders.

Utrechtzorg

Utrechtzorg is de arbeidsmarktorganisatie voor Zorg en Welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi- & Vechtstreek. Bij Utrechtzorg zijn 75 zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio aangesloten. We bevorderen samenwerking in de regio, bijvoorbeeld bij het werven van personeel, de aansluiting van het onderwijs op zorg en welzijn, arbeidsmarktbeleid en duurzame inzetbaarheid van zorg- en welzijnsmedewerkers.

Concreet vragen wij je om:
• Ondersteuning te geven aan de directeur en projectleiders (agendabeheer, vergaderingen notuleren, administratie, projectondersteuning)
• Bijeenkomsten en evenementen te organiseren (bijv. voorlichtingsbijeenkomsten en beurzen over werken in Zorg & Welzijn, bijeenkomsten van Zorgpact Midden-Nederland)
• Het visitekaartje te zijn van onze organisatie, aan telefoon en voor gasten
• Allerhande communicatiewerkzaamheden op te pakken (bijv. website, nieuwsbrief Zorgpact)
• Het kantoor en de voorraad te beheren
• Het relatiebeheersysteem bij te houden

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je een HBO werk- en denkniveau en het liefst enige kennis van de zorg- en welzijnssector en weet jij het overzicht in onze hectiek te bewaren? Ben je klaar om met jouw flexibiliteit en positieve kijk op zaken ons team te komen versterken? Dan hebben wij voor jou een functie waarin je het beste uit jezelf kunt halen en voldoende inbreng is voor eigen ideeën.

In eerste instantie krijg je een contract voor 24 uur per week. Je werkt op maandag, dinsdag en een derde werkdag naar keuze. Je salaris is (afhankelijk van je opleiding en ervaring) conform CAO VVT FWG 45 of 50.

Contact

Het kan zijn dat je graag nog wat meer over ons of de functie wilt weten voor je ons schrijft. Neem dan contact op met Gabrielle Peereboom, projectmedewerker, bel haar gerust op 030 6340808 of stuur een mail naar gpeereboom@utrechtzorg.net.

Jouw reactie

Ben je ervan overtuigd dat jij een welkome aanvulling bent op ons team. Reageer dan uiterlijk 11 maart met een korte motivatiebrief en je CV, mail dit naar secretariaat@utrechtzorg.net, ter attentie van Annette de Groot.

Onze eerste sollicitatieronde is een speeddate op maandag 26 maart. Zo kan jij in korte tijd kennis maken met een deel van ons team, en heeft ons team de kans om jou te leren kennen.