- pexels-cottonbro-3826676.jpg

Vacature: Recruitment Consultants Fair Utrecht

01 december 2023

Vacature: Recruitment Consultants Fair Utrecht
Zorg- en welzijnsorganisaties in de provincie Utrecht gaan samenwerken, waarbij zzp’ers aan de zorginstellingen worden verbonden tegen kostprijs. Deze samenwerking is geïnspireerd door het succesvolle initiatief van FAIR-Brabant (www.fair-brabant.nl). Zo worden krachten gebundeld, want waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Door de FAIR manier van werken blijft zorggeld in de zorg, waar het volgens ons hoort.

Inmiddels hebben ongeveer 15 zorgorganisaties aangegeven belangstelling te hebben om op deze wijze de kwaliteit van inzet te verhogen en het geld in de zorg te houden. Om deze regionale ZZP pool vorm te geven, zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven Recruitment Consultants.

Wat ga je doen?
Je bent niet alleen een toegewijde recruiter binnen deze uitdagende functie, maar ook een betrouwbare schakel tussen de zorgorganisaties en zorgprofessionals. Je speelt een cruciale rol in het werven en selecteren van geschikte ZZP-zorgprofessionals, waarbij je ervoor zorgt dat zij in de samenwerking een warm en gastvrij thuis vinden. Je houdt nauwlettend toezicht op de naleving van de kwaliteitseisen die de zorgsector stelt, inclusief het controleren van alle benodigde documentatie en diploma's.

Daarnaast ben je meer dan alleen een recruiter: je fungeert als het aanspreekpunt en de sparringpartner voor de deelnemende zorgorganisaties. Je informeert en gaat actief op zoek naar oplossingen. Met een warme, verbindende en menselijke benadering breng je op een effectieve manier vraag en aanbod bij elkaar op de ZZP-markt binnen de zorgsector.

Wat breng je mee?
• Het is een nieuwe manier van samenwerking, die volop in ontwikkeling is. Je bent een enthousiaste teamspeler en brengt de vaardigheid mee om actief mee te bouwen.
• Wij zijn van en voor de zorg. Kennis over de zorg is een pré, maar draagt de zorg in ieder geval een warm hart toe.
• Verbinden staat centraal bij ons. Met uitstekende communicatieve vaardigheden ben je even bedreven in gesprekken met zorgprofessionals als met medewerkers van het planbureau, ongeacht de situatie.
• Het is een drukke boel bij ons. Je pakt je verantwoordelijkheid, bloeit op onder spanning en blijft alles overzien. Je hebt daarom een HBO werk- en denkniveau en hebt bijvoorbeeld bij een commerciële bemiddelaar gewerkt.
• Het initiatief is leuk en energiek. Je bent een open persoonlijkheid, bent zelfstandig, pakt je verantwoordelijkheid en gaat er samen met je team voor. We zetten ons in, genieten van wat we doen en vieren successen!

Wat krijg je hiervoor terug?
• Voldoening; je bouwt namelijk mee aan dit concept en een betere zorgwereld
• Een dienstverband met salaris conform de CAO VVT, FWG 50 (€ 2.938,60- tot €4.264,33) op basis van een 36-urige werkweek plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
• Je krijgt de ruimte om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling
• We zoeken nog naar huisvesting, maar dit zal centraal in de provincie Utrecht zijn.

Enthousiast?
Mail je je CV en motivatie naar q.schutijser@warandeweb.nl, één van de zorgorganisaties uit dit samenwerkingsverband!
Wil je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Majida el Koubai, Directeur/Projectleider , 06-18 01 47 09.

Goed te weten:
• We zijn van plan om snel te schakelen, vandaar dat we al op korte termijn de gesprekken plannen, dus reageer voor 15 december
• De eerste gesprekken vinden plaats in week 51 (19 december of 20 december)

We maken geen gebruik van selectiebureaus voor deze vacature.