Groeten uit de Zorg

12 april 2019

Er staan weer heel wat vakantiekrachten klaar om onze organisaties de vakantieperiode door te helpen. Mensen die je door middel van het achterlaten van een goede (eerste) indruk, op termijn weer terug kunt zien als sollicitant.

Vakantiekrachten in het zonnetje
Voor veel zorgprofessionals die deze zomer bij u aan de slag gaan, is het hun eerste ontmoeting met werken in Zorg en Welzijn. Een groot deel van deze werknemers kiest op basis van deze indruk voor een opleiding in Zorg en Welzijn. We hebben het dus over waardevolle groep potentiele zorgprofessionals. Net als vorig jaar werken we graag met u samen aan een goede onboarding van deze doelgroep.

Ook dit jaar zijn we op zoek naar organisaties die willen deelnemen aan het project Groeten uit de Zorg. Samen onderzoeken we op kleine schaal wat onboarding kan betekenen voor het behoud van talent voor de sector. Utrechtzorg ontwikkelt handvatten en een toolkit voor een warm welkom, er wordt extra aandacht besteed aan de rol van de begeleider, we zetten een exittool in waarmee we waardevolle informatie kunnen ophalen aan het eind van de de zomer en bouwen uiteraard verder op de uitkomsten van de pilot van het welkomstpakket in 2018, waaraan ISZ De Brug, De Rijnhoven en De Bilthuysen hebben deelgenomen.

Doe mee!

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Groeten uit de Zorg 2019? Meld u dan aan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. 'Groeten uit de Zorg'.

Wil u meedenken over de inhoud van het programma? Meld u dan ook gelijk aan voor de werksessie op dinsdag 7 mei om 9.30 uur - 11.00 uur op het kantoor van Utrechtzorg in Houten.

Werven vakantiekrachten
Wist u dat u vacatures voor vakantiekrachten ook op www.utrechtzorg.nl kunt plaatsen? En dat wij deze vacatures extra in het zonnetje zetten via een online campagne, UZnetwerkcaf├ę's, banenmarkten en Sterk in je Werk loopbaan gesprekken?