Vakantiekrachten werven via Jouwzorgbaan.nl

11 mei 2022

Op zoek naar versterking deze zomer?

De zomerperiode komt er weer aan! Een tijd waarin u wellicht extra ondersteuning in de zorg kunt gebruiken. In de komende periode gaat iedereen die in de zomer aan de slag wil als vakantiekracht weer op zoek naar hun ideale zomerbaan. Wij helpen u graag om uw vakantievacatures onder de aandacht te brengen.

Vakantiekrachtencampagne

Utrechtzorg ondersteunt u via het loopbaanplatform Jouwzorgbaan.nl in het werven van vakantiekrachten. Op het loopbaanplatform worden alle vakantiewerkvacatures bij elkaar verzameld op een speciale pagina. Via onze social media kanalen en advertenties brengen wij alle vakantievacatures de komende periode extra onder de aandacht.

Meedoen met de campagne

U plaatst uw vakantiewerkvacature zelf op Jouwzorgbaan.nl en labelt deze als vakantiewerk. Uw vacature wordt dan automatisch op de campagnepagina getoond.

Deze pagina promoten wij de komende periode in onze vakantiekrachtencampagne. U kunt als organisatie ook gebruik maken van deze beelden en teksten. U vindt de beelden en teksten in de social media toolkit.

En past een kandidaat niet bij uw organisatie? Verwijs ze dan naar Jouwzorgbaan.nl! Wellicht past deze persoon wel bij een collega-organisatie uit de regio. Zo werven we samen vakantiekrachten en zorgen we ervoor dat al het potentieel benut wordt voor zorg en welzijn.

Uw vakantiebaan in het zonnetje?

Op de social media kanalen van Jouwzorgbaan.nl en onze nieuwsbrief zetten wij de komende periode ook regelmatig vakantiebanen in het zonnetje. Heeft u een vakantiebaan die u graag wilt uitlichten? Mail dan naar info@jouwzorgbaan.nl.

Heeft u nog vragen over deze vakantiekrachtencampagne? Ook dan kunt u mailen naar info@jouwzorgbaan.nl.