- ik-ben-rein.png

Vincent Alkemade nieuw bestuurslid Stichting REIN

15 november 2022

Per 1 november 2022 is Vincent Alkemade officieel toegetreden als bestuurslid van Stichting REIN. Vincent is directeur-bestuurder van Utrechtzorg, de arbeidsmarktorganisatie voor zorg en welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi &Vecht. Zowel bij REIN als bij Utrechtzorg is een leven lang ontwikkelen een van de belangrijkste pijlers en een onderwerp waar Vincent zich graag hard voor maakt in de ouderenzorg. Vincent hoopt bij REIN zijn expertise, enthousiasme en creativiteit in te zetten om REIN verder te laten groeien.

Innovatief leren

REIN is een leerplatform en leernetwerk voor zorgorganisaties en (zelfstandige) zorgprofessionals in de ouderenzorg. REIN biedt meer dan 450 innovatieve leeroplossingen op het vlak van vakontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Het bestuur van REIN bestaat per 1 november 2022 uit de volgende leden:

  • Irene Vriens (voorzitter, voormalig bestuurder van de Koperhorst)
  • Edwin Kalbfleisch (penningmeester, bestuurder van Topaz)
  • Mirjam Hagen (bestuurslid, bestuurder van QuaRijn)
  • Vincent Alkemade (bestuurslid, directeur/bestuurder van Utrechtzorg)

Vincent Alkemade: "Als zoon van een docent is het belang van leren mij met de paplepel ingegoten. Daarom ondersteun ik volop de gedachte dat professionals en teams in de ouderenzorg zich kunnen ontwikkelen op een aansprekende en moderne manier. Daar biedt REIN een ideaal platform en netwerk voor. Kortom, ik zie er zeer naar uit om vanuit een bestuurlijke rol mijn bijdrage te gaan leveren aan REIN."

Lees meer over Stichting REIN via de website.