Voorstellen nieuwe medewerkers

16 december 2018

Terwijl we afscheid nemen van twee collega’s, starten er ook nieuwe mensen. Enkelen zijn zelfs al gestart. Hoog tijd voor een voorstel- en afscheidsronde!

Nieuwe medewerkers

Maureen Meddens - Secretaresse
Hallo, mijn naam is Maureen Meddens en ik ben op 15 november gestart als secretaresse bij Utrechtzorg – misschien heeft u mij al gesproken aan de telefoon. Vanaf 2001 weet ik dat ik een secretaresse in hart en ziel ben. Na wat zijsprongen in mijn carrière, heb ik het gevoel dat ik bij Utrechtzorg perfect geland ben omdat er professioneel gewerkt wordt aan een maatschappelijk doel. U kunt mij bereiken via mmeddens@utrechtzorg.net of secretariaat@utrechtzorg.net.

Marloes Aarden – Projectleider RAAT Gooi & Vechtstreek
Mijn naam is Marloes Aarden en ik begin in januari bij Utrechtzorg als projectleider voor het RAAT (Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten) in de Gooi & Vechtstreek. De rode draad in mijn loopbaan is het programma- en projectmatig werken aan verandering. Met mijn sociale, bestuurskundige en bedrijfskundige opleiding heb ik een brede blik en interesse ontwikkeld. Ik kijk er erg naar uit om een maatschappelijke bijdrage te leveren door het aanpakken van de personeelstekorten voor de zorg en welzijn sector. Daarbij zijn we in mijn ogen alleen succesvol als medewerkers ook met plezier aan het werk zijn. Als medewerkers gezond en goed in hun vel zitten, draagt dat bij aan vitale resultaten en vitalere cliënten. Ik verheug me erop om samen mooi resultaten neer te zetten. U kunt contact met mij opnemen via maarden@utrechtzorg.net.

Jacqueline Engelen – Projectleider Walk the Talk
Mijn naam is Jacqueline Engelen. Met veel plezier ben ik projectleider bij het project “Walk the Talk”. Het project is door deelnemers van de werkconferentie van Utrechtzorg gekozen tot “beste innovatieve idee”. De app maakt het mogelijk zorgdossiers in te spreken zodat er meer cliënt-contact en minder achteraf-administratie is. We hopen natuurlijk dat dit leidt tot meer werkplezier en een hogere kwaliteit van de dossiers. Voor mij past het project heel mooi bij mijn passie: innovaties in de zorg leuk en zinvol maken. Mijn achtergrond als HRM-er komt mij hierbij heel goed van pas. Ik ben te bereiken via jengelen@utrechtzorg.net.

Jet Zantvoord – Onderzoeker Walk the Talk & Digitale Vaardigheden
Ik ben Jet Zantvoord en sinds kort werk ik als onderzoeker binnen twee projecten van Utrechtzorg. Ik ben gekoppeld aan het project “Walk the Talk” en “Digitale Vaardigheden”. Nadat ik als Arbeid- en Organisatiepsycholoog ben afgestudeerd in 2016 heb ik verschillende dingen gedaan op gebied van leren en ontwikkelen. Daarnaast vind ik (technologische) innovaties ontzettend interessant. Daarom zijn deze twee projecten voor mij ook zo leuk om aan mee te werken! Bereik mij via jzantvoord@utrechtzorg.net.

Jan Joosten – Projectleider Digitale Vaardigheden
Aangenaam, Jan Joosten, projectleider en na ruim een half jaar weer terug bij deze geweldig club. De laatste jaren ben ik vooral werkzaam in projecten op het snijvlak van Zorg, Onderwijs en Technologie. Daar zijn volop uitdagingen die uitnodigen om nieuwe en creatieve oplossingen te ontwerpen zodat we bouwen aan een toekomst waar zorg nog steeds Zorg is. We zullen elkaar tegenkomen bij het programma digitaal-vaardig.nl die 16 organisaties in de ouderenzorg in deze regio gaan implementeren. Digitaal-vaardig.nl is een programma om digitale vaardigheden van alle medewerkers in de organisatie naar een hoger plan te tillen. U kunt contact met mij opnemen via jjoosten@utrechtzorg.net.

Suzanne Verheijden – Programmamanager Digitale Vaardigheden
Ik ga me in 2019 volledig richten op de zorg (en de zorgmedewerker) van de toekomst. Als programmanager Innovatie bij zorgaanbieder ’s Heeren Loo ontwikkelde ik met een team een groot meerjarenprogramma om de digitale vaardigheden van medewerkers te vergroten. Dit om de kwaliteit van zorg te vergroten en een basis voor technologie en eHealth te creëren. Steeds meer organisaties realiseerden zich dat ze ook met dit thema aan de slag moesten. Utrechtzorg zag kansen voor een antwoord op de vragen van hun zorgpartners op het gebied van digitale vaardigheden. Voor hen ga ik als programmamanager voor 16 zorgorganisaties dit programma op maat implementeren en een zelfscan voor medewerkers ouderenzorg ontwikkelen en uitrollen. Dit programma wordt volledig gefinancierd door Zilveren Kruis.

Daarnaast ga ik namens Utrechtzorg in de stuurgroep met o.a. VWS en ECP om van de website www.digitaal-vaardig.nl een grote landelijke website te maken met leermiddelen voor alle zorgsectoren. Neem vast eens een kijkje! In april hopen we de nieuwe versie te lanceren.
Er is onnodig veel angst, onzekerheid en taboe op dit onderwerp. Ik hoop dat de zorgprofessional niet alleen meer vaardigheden en zelfvertrouwen krijgt, maar ook meer tijd voor de cliënt overhoudt! U kunt mij maandag en donderdag bereiken op 06-21485535, of sverheijden@utrechtzorg.net.

Afscheid

Wietske Hoekstra
Knoop doorgehakt, ontslag genomen… en dan ineens is het alweer zover... mijn laatste week bij Utrechtzorg! Na bijna 7 jaar Utrechtzorg vond ik het tijd om te gaan. Ik heb genoten van de samenwerking met organisaties: de grootschalige gastlessen, studiekeuzebeurs, voorlichting, de carrièredagen, opstart netwerk Leren & Werken en niet te vergeten de Week van Zorg en Welzijn, samen pionieren en met elkaar ontdekken hoe de juiste snaar te raken. Ik kijk terug op een mooie tijd waarin ik enorm veel heb geleerd. Dank allemaal voor een fijne samenwerking en het persoonlijke contact! Bent u nieuwsgierig wat ik hierna ga doen? Volg mij dan op LinkedIn.