Datum: 16 juli 2020 / 09:00

HRorganizer

HRorganizer biedt online assessments op maat voor de perfecte match tussen werkgever en kandidaten en ondersteunt de loopbaanontwikkeling van medewerkers in organisaties. De tools kunnen zowel door recruiters en HR-professionals in uw organisatie worden ingezet.

Om HRorganizer optimaal en verantwoord in te kunnen zetten organiseert Utrechtzorg op 16 en 17 juli een digitale training, verdeeld over twee ochtenden. In de training zal ingegaan worden op de functie van het assessment binnen wervings- en selectieprocedures en de online selectietools van HRorganizer. Ook maakt u kennis met de afzonderlijke testonderdelen en kunt u oefenen met het systeem. Tevens leert u hoe u de verschillende testresultaten kunt interpreteren.

De training wordt gegeven door Roel Custers, trainer en businesspartner van HRorganizer. Voor meer informatie over HRorganizer kunt u contact opnemen met Roel Custers via 06-40314358 of roel@custersconsulting.nl.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 16 juli (9:00 - 12:30 uur) en vrijdag 17 juli (9:00 - 13:30 uur)
Locatie: Digitaal via Zoom
Kosten: €275,- (excl. BTW)
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Digitale training HRorganizer"

Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Heeft u wel interesse in de training, maar bent u verhinderd op bovengenoemde dagen? Dan kunt u uw interesse aan ons bekendmaken via secretariaat@utrechtzorg.net.