Datum: 23 september 2021 / 09:00

Regionaal netwerk HR-professionals zorg en welzijn

Het netwerk voor HR-professionals richt zich met name op thema’s rond het behoud van medewerkers. U kunt hierbij denken aan bijeenkomsten rond de thema's onboarding, duurzame inzetbaarheid, cultuur en leiderschap en offboarding.

Binnen dit netwerk verbinden we HR-professionals in zorg en welzijn op een laagdrempelige manier met elkaar. We informeren en inspireren elkaar. Waar kansen zich voordoen kunnen we in kleiner verband ook vraagstukken samen uitwerken of masterclasses organiseren en de resultaten delen met het hele netwerk.

Bijeenkomst 23 september

Op 23 september gaan we met het HR-netwerk stappen maken rondom het thema duurzame inzetbaarheid. Welke plek heeft dit in uw organisatie en hoe kunnen we samen een regionale basis leggen voor beleid waardoor zorgmedewerkers gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven? Deze bijeenkomst is de aftrap van een drieluik.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 23 september, 9:00 - 11:30
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Op korte termijn ontvangen alle leden van het HR-netwerk een uitnodiging voor deze online bijeenkomst. Aanmelden kan door die uitnodiging te accepteren.

Bent u nog geen lid van het HR-netwerk? Meld u aan voor het netwerk via deze link. Deelname aan het HR-netwerk staat open voor deelnemers van Utrechtzorg en ondertekenaars van één van de drie RAAT's.