Datum: 14 maart 2022 / 09:00

Ontdekdezorg week

De Ontdekdezorg week (voorheen Week van Zorg en Welzijn) vindt jaarlijks plaats in maart. Tijdens deze week vragen we landelijk en regionaal aandacht voor werken in zorg en welzijn, waarbij we aansluiten op de landelijke 'Ik Zorg'-campagne.

De Ontdekdezorg week 2022 vindt plaats van 14 tot en met 19 maart.

Campagne

De Ontdekdezorg week is hét landelijke campagnemoment voor de sector zorg en welzijn. De doelgroep van deze campagne bestaat uit zij-instromers en herintreders. We laten zien wat werken in de sector inhoudt en welke kansen er zijn. Dit doen we samen met werkgevers en onderwijs.

De Ontdekdezorg week wordt geörganiseerd door de samenwerkende regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus. Utrechtzorg coördineert de campagne in de regio's Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi en Vecht.

Tijdens en na de Ontdekdezorg week kunt u als werkgever zelf een activiteit organiseren om geïnteresseerden kennis te laten maken met uw organisatie. Denk hierbij aan een speeddate, (online) koffie-uurtje of meeloopdag. Bekijk dit document voor inspiratie. U kunt uw activiteit vanaf medio januari bij Utrechtzorg aanmelden.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Ontdekdezorg week? Neem dan contact op met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net.