Ontdekdezorg week videoactie: geef de zorg door!

17 februari 2022

De sector zorg en welzijn kan heel wat helpende handen gebruiken. Om meer mensen enthousiast te maken om te gaan werken in onze sector, organiseren we jaarlijks de Ontdekdezorg week.

Ontdekdezorg week | 14 t/m 19 maart

In deze week proberen wij zoveel potentiële werknemers te enthousiasmeren voor een baan in zorg en welzijn. Dit doen we door de brede mogelijkheden in deze sector te belichten. Hiermee hopen we zo veel mogelijk zij-instromers en herintreders te enthousiasmeren voor een beroep in onze sector. Meer lezen over de Ontdekdezorg week in de regio kan hier.

Videoactie: geef de zorg door!

Om iedereen te laten zien hoe veelzijdig het werken in zorg en welzijn is organiseren we een videoactie: geef de zorg door!

Er zijn verschillende versies van deze video gemaakt: versie 1, versie 2, versie 3 en versie 4. Wij zijn bijzonder trots dat de De Tussenvoorziening, Altrecht, QuaRijn en Sherpa te zien zijn in deze video's!

Doet u ook mee?

Door het bordje met #ontdekdezorg door te geven vormen we een ketting die alle beroepen en branches binnen zorg en welzijn laat zien. Deze video is eenvoudig na te maken met uw eigen team. Zo laat u zien welke banen en kansen er binnen uw organisatie zijn - én het is natuurlijk ook enorm leuk om met uw team te laten zien dat jullie trots zijn op het werk! De Hoogstraat Revalidatie ging u al voor.

Bekijk de website, PDF of de video voor alle uitleg over het maken van een video. Ook kunt u een gratis bordje bestellen.

Laat het teamgevoel spreken en laat zien hoe belangrijk onze beroepsgroep is. Samen promoten we zorg en welzijn!