Datum: 26 januari 2023 / 14:00

Komt u kijken en luisteren naar de oogst van het programma Vernieuwend Werken in de Zorg?

Van september tot en met januari werken 18 collega's uit de regio Utrecht en Rotterdam aan een vernieuwing, verandering of verbetering in hun eigen praktijk. Zij krijgen in het traject tools om zelf te werken aan een oplossing voor een vraagstuk.

Een aantal voorbeelden van de vraagstukken zijn: boeien en binden van collega's en/of stagiaires, het behoud van kwaliteit in teams bij hoog verloop, verminderen van de ervaring van werkdruk en het ontwerpen van dagritmes van cliƫnten waarbij rekening wordt gehouden van het wensen en behoeften van zowel cliƫnten als personeel.

Kom kennismaken en laat u inspireren

Maak kennis met de vernieuwers en met het programma. Bekijk, luister en ervaar de resultaten. De organisaties vertellen u tijdens deze middag alles over hoe zij tot innovatieve oplossingen zijn gekomen voor de vraagstukken in hun organisatie.

De vernieuwers komen uit de volgende organisaties in de regio Utrecht: Reinaerde, QuaRijn, de Rijnhoven, Vecht & IJssel, Domus Magnus en ZorgSpectrum. En uit de regio Rotterdam: het Oogziekenhuis, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Laurens, Pameijer er Centrum voor Dienstverlening.

Programma:

Tijdens deze feestelijke oogstsessie sluiten we het programma af. Dit doen we in festivalsfeer; inclusief blokkenschema, exposities en presentaties. We beginnen de middag met een korte terugblik op het programma. Daarna zullen we in drie rondes op verschillende manieren kennismaken met de vernieuwers en de vraagstukken.

14.00 uur: Welkom & korte recap van het programma Vernieuwend Werken
14.30-15.00 u: ronde 1 | Kennismaken met vernieuwers & resultaten in mini - expo
15.00-15.15 u: ronde 2 | Drie plenaire presentaties
15.15-15.30 u: ronde 3| Kennismaken met vernieuwers en de resultaten in mini - expo
15.30-16.00 u: Feestelijke afsluiting
16.00-17.00 u: Borrel en netwerken

Praktische informatie

Datum: 26 januari 14:00 - 17:00 uur
Locatie: Hof van Cartesius te Utrecht
Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Marloes Aarden via maarden@utrechtzorg.net

U bent van harte welkom!

Vernieuwend Werken is ontwikkeld door Reinaerde en vergroot de innovatieve vaardigheden en het persoonlijk leiderschap van zorgprofessionals.