Datum: 26 januari 2023 / 14:00

Komt u kijken en luisteren naar de oogst van het programma Vernieuwend Werken in de Zorg?

Van september tot en met januari werken 18 collega's uit de regio Utrecht en Rotterdam aan een vernieuwing, verandering of verbetering in hun eigen praktijk. Zij krijgen in het traject tools om zelf te werken aan een oplossing voor een vraagstuk. Een aantal voorbeelden van de vraagstukken zijn: boeien en binden van collega's en/of stagiaires, het behoud van kwaliteit in teams bij hoog verloop, verminderen van de ervaring van werkdruk en het ontwerpen van dagritmes van cliƫnten waarbij rekening wordt gehouden van het wensen en behoeften van zowel cliƫnten als personeel.

Kom kennismaken en laat u inspireren

Maak kennis met de vernieuwers en met het programma. Bekijk, luister en ervaar de resultaten. De organisaties vertellen u tijdens deze middag alles over hoe zij tot innovatieve oplossingen zijn gekomen voor de vraagstukken in hun organisatie.

De vernieuwers komen uit de volgende organisaties in de regio Utrecht: Reinaerde, QuaRijn, de Rijnhoven, Vecht & IJssel, Domus Magnus en ZorgSpectrum. En uit de regio Rotterdam: het Oogziekenhuis, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Laurens, Pameijer er Centrum voor Dienstverlening.

Praktische informatie

Datum: 26 januari 14:00 - 17:00 uur
Locatie: Hof van Cartesius te Utrecht
Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Marloes Aarden via maarden@utrechtzorg.net

Tijdens deze feestelijke oogstsessie sluiten we het programma af. U bent van harte welkom!

Vernieuwend Werken is ontwikkeld door Reinaerde en vergroot de innovatieve vaardigheden en het persoonlijk leiderschap van zorgprofessionals.