Datum: 24 januari 2023 / 10:00

Recruitersnetwerk Utrechtzorg

Op 24 januari komt het Recruitersnetwerk van Utrechtzorg bij elkaar. Dit netwerk is speciaal bedoeld voor recruiters in zorg en welzijn in de regio's Utrecht, Amersfoort-Eemland en de Gooi & Vechtstreek.

Programma

  • We gaan het hebben over de nieuwe Ontdekdezorg campagne. We stappen over van een Ontdekdezorg week naar een doorlopende landelijke campagne. In onze regio richten we ons op twee piekmomenten: het Ontdekdezorg festival in maart, en een festival in het najaar.
  • De Nationale Zorgreserve komt een presentatie geven over wat zij kunnen betekenen voor zorginstellingen ten tijde van crisis. Deze organisatie is opgericht tijdens de coronapandemie, maar een crisis hoeft niet alleen een pandemie te zijn. Het kan ook zijn dat de zorg in gevaar komt door bijvoorbeeld verzuim of uitval door long covid klachten van zorgprofessionals. Hoe pakken we dit samen aan, en wat kan de Nationale Zorgreserve hierin betekenen?
  • Tijd voor netwerken: met elkaar in discussie over onze doelen voor 2023.

Praktische informatie

Datum: 24 januari, 10:00 - 12:00 uur
Locatie: BraZZerie Abrona, Haarlerberg 56 C, 3453 RG De Meern
Aanmelden: Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Heeft u vragen, tips of ideeën over het Recruitersnetwerk? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.