Datum: 08 december 2021 / 14:00

Om de zorg ook in toekomst te kunnen leveren werkt de regio steeds krachtiger samen als het gaat om de arbeidsvraagstukken. Het stimuleren van leren, ontwikkelen en opleiden van nieuwe én huidige medewerkers is hierbij een belangrijk speerpunt.

Daarom heeft Utrechtzorg begin 2021 het initiatief genomen om ontwikkelsessies te organiseren. Professionals van verschillende organisaties hebben vanuit het perspectief van leren en ontwikkelen met elkaar nagedacht over een intensievere regionale aanpak en samenwerking.

Het resultaat is het manifest ‘Samenwerken aan een lerende regio’. Dit dient als leidraad om de regionale aanpak op het gebied van leren en ontwikkelen te versnellen en te vergroten. Lees hier meer over het manifest.

Aan de slag!

Het manifest is opgeleverd, en graag willen we deze mijlpaal met u delen. Na alle voorbereidingen is het tijd voor de volgende stap! We nodigen u uit om aan de slag te gaan met het ‘Samenwerken aan een lerende regio’ op woensdag 8 december.

Programma

Het programma is in samenwerking met Matthijs Bobeldijk en ziet er als volgt uit:

  • 14:00 - 14:15 Welkom en Kennismaking
  • 14:15 - 14:45 Presentatie ‘Samenwerken aan een lerende regio’, de aanpak en het programma
  • 14:45 - 15:45 Aan de slag met ontwikkelcoalities en de 3 strategische thema's uit het manifest: kandidaatperspectief, leer- en werkcultuur en innovatieve leer- en opleidingsconcepten
  • 15:45 - 16:00 Afronden en vervolg

Bij deelname ontvangt u het boek ‘Impact, zet vanuit de purpose case de wereld naar je hart’, van Matthijs Bobeldijk en krijgt u toegang tot de online training Impact maken met behulp van de Purpose Case.

Praktische informatie:

Datum: Woensdag 8 december, 14:00 - 17:00
Locatie: Online via Microsoft Teams.
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. 'Aan de slag met de lerende regio'.

Let op: de tijd en locatie van deze bijeenkomst zijn aangepast. In verband met het snel aantal oplopende besmettingen en de toenemende druk op de zorg hebben we het programma gewijzigd naar een online variant.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Jan Joosten of Erna Lacle via jjoosten@utrechtzorg.net of elacle@utrechtzorg.net.