Sterk in je Werk-week: 18 t/m 22 november

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert Utrechtzorg van 18 t/m 22 november de Sterk in je Werk-week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen. De week dit jaar landelijk ingezet. Zo maken we samen het verschil!

Goed werkgeverschap

Met behulp van een ‘Sterk in je Werk-week’ ondersteunt Utrechtzorg zorg- en welzijnsorganisaties bij de acties uit het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten: ‘het bieden van een aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat’. Oftewel: goed werkgeverschap.

De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Doet u mee?

Aanmelden voor deelname aan de Sterk in je Werk-week kan via secretariaat@utrechtzorg.net. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met projectleider Danique van Steenis via dvansteenis@utrechtzorg.net.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws