Datum: 18 november 2019 / 09:00

Sterk in je Werk-week: 18 t/m 22 november

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert Utrechtzorg van 18 t/m 22 november de Sterk in je Werk-week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen. Deze week wordt dit jaar landelijk ingezet. Zo maken we samen het verschil!

Meedoen is simpel. Door zelf een activiteit te organiseren en deze open te stellen, kunnen uw medewerkers ook naar alle activiteiten van andere deelnemende organisaties. Zo ontstaat een mooi regionaal aanbod en delen we kennis en expertise.

UPDATE: De samenwerkende organisaties hebben besloten dat ALLE zorg- en welzijnsmedewerkers uit de regio welkom zijn bij de ruim 50 GRATIS activiteiten. Ongeacht of zijn/haar werkgever zelf ook iets organiseert. We nodigen u daarom uit om dit mooie aanbod te delen binnen uw organisatie. Op Utrechtzorg.nl/sterkinjewerkweek vindt u het overzicht van alle activiteiten.

Goed werkgeverschap

Met behulp van een ‘Sterk in je Werk-week’ ondersteunt Utrechtzorg zorg- en welzijnsorganisaties bij de acties uit het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten: ‘het bieden van een aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat’. Oftewel: goed werkgeverschap.

De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Doet u mee?

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met projectleider Danique van Steenis via dvansteenis@utrechtzorg.net / 030 - 634 0808, of met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net / 030 - 634 0808.