Sterk in je Werk-week: 18 t/m 22 november

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert Utrechtzorg van 18 t/m 22 november de Sterk in je Werk-week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen. De week dit jaar landelijk ingezet. Zo maken we samen het verschil!

Meedoen is simpel. Door zelf een activiteit te organiseren en deze open te stellen, kunnen uw medewerkers ook naar alle activiteiten van andere deelnemende organisaties. Zo ontstaat een mooi regionaal aanbod en delen we kennis en expertise.

Wilt u meedoen, maar lukt het niet om zelf een workshop organiseren? Utrechtzorg heeft voor de Sterk in je Werk-week een aanbod samengesteld, waardoor u voor het speciale Sterk in je Werk-week tarief van €75,- per uur workshops kunt inkopen.

Goed werkgeverschap

Met behulp van een ‘Sterk in je Werk-week’ ondersteunt Utrechtzorg zorg- en welzijnsorganisaties bij de acties uit het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten: ‘het bieden van een aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat’. Oftewel: goed werkgeverschap.

De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Doet u mee?

Aanmelden voor deelname aan de Sterk in je Werk-week kan via secretariaat@utrechtzorg.net. U hoeft nog niet te weten welke activiteit u organiseert. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met projectleider Danique van Steenis via dvansteenis@utrechtzorg.net / 030 - 634 0808, of met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net / 030 - 634 0808.

Download rechts op deze pagina alvast de save the date-posters (.PDF) om uit te printen of op intranet te plaatsen.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws