Datum: 09 augustus 2022 / 10:00

SectorplanPlus 2022-2023

Per 1 augustus wordt het portal voor het aanvragen van subsidie uit het SectorplanPlus voor komend studiejaar alsnog geopend. Vanaf dan kunnen aanvragen pro forma worden ingediend tot en met 21 augustus. Vervolgens is er tot en met 30 september 2022 de tijd om de aanvragen nader te onderbouwen. Lees hier meer over deze regeling.

Voorlichtingsbijeenkomst

RegioPlus organiseert op 9 augustus een digitale voorlichtingsbijeenkomst over het SectorplanPlus 2022-2023. De bijeenkomst duurt een uur met een maximale uitloop van een half uur. In deze bijeenkomst worden werkgevers meegenomen in hoe de regeling is opgebouwd en de mogelijkheden die het biedt. Ook zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

De voorlichtingsbijeenkomst wordt opgenomen, zodat mensen die niet in de gelegenheid zijn aan te sluiten het op een later moment terug kunnen kijken.

Op donderdag 15 september om 10:00 uur organiseren we een vervolgbijeenkomst waarin we ingaan op het systeem van SectorplanPlus 2022-2023 en het op de juiste wijze indienen van de verschillende verantwoordingsdocumenten. Meer informatie hierover volgt na de bijeenkomst van 9 augustus.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 9 augustus, 10:00 - 11:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, u kunt direct deelnemen via deze link. (Tip: sla deze link alvast op!)

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Jolijn Mulders via jmulders@utrechtzorg.net.