Advertentieverkoop Week van Zorg en Welzijn van start

04 december 2018

Hét moment om te laten zien wat de professionals in uw organisatie dagelijks doen: met hart en ziel werken in Zorg en Welzijn.

Week van Zorg en Welzijn 2019

Van 11 tot en met 16 maart is het zover: de Week van Zorg en Welzijn 2019! Voor het zevende achtereenvolgende jaar voeren wij als grootste sector van Nederland samen campagne. Ook dit jaar willen we graag samen met u een mooi evenement neerzetten waarin we Nederland kennis laten maken met onze sector.

Vernieuwde focus

Zorg, welzijn en kinderopvang hebben dit jaar niet stilgestaan. De personeelstekorten in de sector raken ons allemaal. De Week van Zorg en Welzijn haakt hierop in met een vernieuwde focus gericht op het enthousiasmeren en werven van nieuwe collega’s. Dit doen we door te laten zien waar we trots op zijn, waar we goed in zijn, en wat onze sector zo uniek en bijzonder maakt. Nederland maakt kennis met kunde! Uiteraard zal de WZW2019 waar mogelijk ook verbonden worden met de ‘Ik Zorg’-campagne.

U kunt op verschillende manieren meedoen. Bekijk ter inspiratie de terugblikvideo van 2018. Meld u aan voor de Week van Zorg en Welzijn 2019 via het bijgevoegde formulier. U kunt het formulier mailen naar: dheitink@utrechtzorg.net o.v.v. WZW2019.

Zorg & Welzijn Special

Net als afgelopen jaren ontwikkelen wij een regionale Zorg en Welzijn Special (krant). Een krant vol inspirerende verhalen uit het werkveld, waarbij ook zij- en herinstromers aan het woord komen. Deze special wordt dit jaar in een nieuw eigentijds jasje gestoken en de inhoud wordt meer dan afgelopen jaren gericht op potentiële werkzoekenden. De Zorg en Welzijn Special wordt regionaal bij ruim een half miljoen huishoudens bezorgd. Een zeer geschikt middel om uw organisatie te profileren bij een breed publiek! Bekijk hier de special van 2018.

De advertentietarieven zijn dit jaar als volgt (excl. btw):

U kunt uw advertentieruimte reserveren via het bijgevoegde formulier. Er is ruimte voor 8 pagina’s aan advertenties, waarvan de helft inmiddels bezet is. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Bijeenkomst

De nieuwe focus betekent ook nieuwe kansen en mogelijkheden. We nemen jullie hier graag in mee tijdens onze regionale Kickoff Week van Zorg en Welzijn 2019 in Amersfoort op 15 januari. Hier zullen ook alle landelijke en regionale acties aan bod komen. Meld u aan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Kickoff WZW2019.

Informatie WZW2019

Wij willen er samen met u een geslaagd evenement van maken. De komende tijd sturen wij u regelmatig updates over alle landelijke en regionale acties. Heeft u deze mail niet gehad, maar wilt u dit wel? Geef het bij ons aan! Ook ideeën of suggesties zijn uiteraard welkom. Voor vragen kunt u terecht bij Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net, Danique van Steenis via dvansteenis@utrechtzorg.net, of telefonisch via 030 – 634 0808.