- izs-verhuizen-fb-1200x630.jpg

De Ik Zorg Shop Zeist is verhuisd

14 december 2022

De Ik Zorg Shop is op 14 december 2022 verhuisd. De locatie in Zeist heeft haar deuren gesloten. Voor nu verplaatst het unieke winkelconcept zich naar een online variant. Toekomstige zorgprofessionals, zij-instromers, herintreders, vrijwilligers en werkgevers kunnen elkaar dus nog steeds online blijven ontmoeten in plaats van in de fysieke winkel.

De Ik Zorg Shop biedt online op dezelfde manier informatie en inspiratie. Iedereen die interesse heeft om (weer) in zorg en welzijn aan de slag te gaan is van harte welkom. De loopbaancoaches en recruiters zitten vanaf 9 januari 2023 weer klaar voor iedereen die meer wil weten over een volgende loopbaanstap binnen zorg en welzijn.

1000 kandidaten vonden hun weg naar de Ik Zorg Shop

Vanaf het moment dat de locatie in Zeist de deuren opende op 22 januari 2020 zijn gesprekken gevoerd met zo’n 300-350 kandidaten per jaar. Niet alleen op de locatie in Zeist, maar ook bij de pop-ups in Nieuwegein, Maarssen, Utrecht en Amersfoort. In totaal zijn er ruim 1000 mensen op weg geholpen bij de volgende stap in hun loopbaan.

Veel van deze kandidaten vonden de Ik Zorg Shop zelf via het loopbaanplatform Jouwzorgbaan.nl, maar ook kwamen er een groot aantal via de gemeente of het UWV. De loopbaancoaches van Sterk in je Werk en alle recruiters die dagelijks de shop bemanden waren hierin van onschatbare waarde.

Veel kandidaten die zelf geen wijs werden uit de wirwar aan banen en opleidingsmogelijkheden binnen zorg en welzijn hebben we op deze manier verder kunnen helpen. Kandidaten zijn met succes gematcht en aan de slag gegaan bij onder andere Altrecht, Reinaerde, Warande, Philadelphia Zorg, Vecht en IJssel, Beweging 3.0 en Bartiméus.

Benieuwd waar we in 2023 weer de deuren gaan openen?

Het laatste nieuws over de Ik Zorg Shop vindt u via www.ikzorgshop.nlen de social media van Utrechtzorg en Jouwzorgbaan.nl.