- ik-zorg-shop_foto-s_038.jpg

Sinds de opening op 10 mei zijn er al veel mooie gesprekken gevoerd in de Ik Zorg Shop. Loopbaancoaches en aanwezige zorg en welzijnsorganisaties hebben vol enthousiasme en passie zorgtalenten gesproken.

In de Ik Zorg Shop werken loopbaancoaches, opleiders, recruiters en Zorgversterkers samen om de overstap naar werken in de zorg- en welzijnssector zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in het vak zijn van harte welkom. Iedereen met een hart voor de zorg kan in Utrecht langskomen voor een brede oriëntatie, advies over een mogelijke opleiding en de juiste match die resulteert in een baan. Leidend in het gesprek is het Zorg-DNA: een korte test waaruit een profiel van de bezoeker komt. Dit geeft richting aan het zoekproces en de loopbaan oriëntatie wat ons inziens de basis vormt voor een duurzame carrière in de sector.

Ook benieuwd naar jouw mogelijkheden? En heb je nog geen kans gezien om onze fysieke locatie in Utrecht te bezoeken? Kom dan vrijblijvend langs voor een bakje cappuccino of een lekker kopje thee. Je bent van harte welkom op Steenweg 26 in Utrecht tussen dinsdag t/m vrijdag van 11:00 en 18:00.

Ook als (HR) manager van een zorg- en welzijnsorganisatie ben je natuurlijk van harte welkom. Wij leggen je graag de voordelen uit van de regionale samenwerking in de Ik Zorg Shop.

Wil jouw organisatie ook deelnemen aan de Ik Zorg Shop? Neem dan contact op met Grarda ggorissen@utrechtzorg.net of Freek fmarchandisse@utrechtzorg.net.