Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg editie januari 2022

20 januari 2022

In ons Regiobeeld brengen we actuele arbeidsmarktinformatie per kwartaal in beeld.

Actuele arbeidsmarktdata

Arbeidsmarktdata vormt de gezamenlijke basis voor een goede dialoog. Door goed op te hoogte te zijn van de situatie in de regio kunnen we samen goede plannen maken. De hoeveelheid arbeidsmarktdata die beschikbaar is, kan soms overweldigend zijn. Wat is nu echt belangrijk om te monitoren? Welke thema’s zijn het meest relevant voor u? En waar willen we met elkaar tijd en aandacht aan besteden?

Regiobeeld

In onze publicaties 'Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg' brengen we dit voor u in beeld voor de arbeidsmarkt zorg en welzijn in Utrecht, Amersfoort-Eemland en de Gooi en Vechtstreek. Naast een overzicht van de belangrijkste indicatoren en ontwikkelingen kunt u hier ook de links vinden naar meer specifieke informatie.

Naast de bekende indicatoren zoals arbeidsmarktspanning en mobiliteit wordt er in deze editie aandacht gegeven aan nieuwe data rondom vacatureontwikkeling en het arbeidspotentieel zoals geregistreerd bij het UWV.

Download het Regiobeeld (.PDF), editie januari 2022.

Meer informatie

Meer weten over arbeidsmarktdata? Of heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met arbeidsmarktonderzoeker Mariëtte Roest via mroest@utrechtzorg.net.