Gezocht: leidinggevenden VVT voor onderzoek naar digitaal leiderschap

25 januari 2022

In opdracht van het ministerie van VWS doet Buro StrakZ onderzoek naar digitaal leiderschap bij teamcoördinatoren, teamcoaches, temleiders, manager, locatiehoofden, etcetera uit de VVT-branche. Wat is de rol van de leidinggevende bij de inzet van digitale tools en zorgtechnologie in de VVT?

Vragenlijst

Het onderzoek bestaat uit individuele interviews en kwantitatief onderzoek met een vragenlijst. Dit onderzoek wordt krachtiger wanneer zoveel mogelijk mensen deze vragenlijst invullen en er dus een groot databestand wordt opgebouwd. Daarom doen we graag een oproep: doet u ook mee?

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10-15 minuten. Onder de deelnemers worden boekenbonnen à €50,- verloot om te besteden aan vakliteratuur.

U vindt de vragenlijst hier.

Onderzoeksresultaten

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Buro StrakZ en twee onafhankelijke onderzoekers. Buro StrakZ is de kennispartner waar Utrechtzorg ook mee samenwerkt in het project Zorgtechnologie en project Digitale Vaardigheden. De resultaten uit dit onderzoek neemt Utrechtzorg mee om de projecten in onze regio nog verder te verbeteren. Alle resultaten en inzichten worden na afloop gedeeld.