Ik Zorg Shop pop-up store in Utrecht van 3 tot 26 november

26 oktober 2021

De Ik Zorg Shop is on tour! De volgende en voorlopig laatste stop is: hartje Utrecht.

Ik Zorg pop-up store in Utrecht van 3 tot 26 november

Na succesvolle pop-ups in Nieuwegein en Maarssen opent de Ik Zorg Shop pop-up store op 3 november opnieuw haar deuren, ditmaal in hartje Utrecht (Achter Clarenburg 23). Wethouder Maarten van Ooijen zal samen met zorgambassadeur Olga de opening verrichten. Daarna zijn de deuren vier weken lang geopend voor iedereen die wil weten wat werken in de zorg nu eigenlijk echt betekent of nieuwsgierig is of werken in zorg en welzijn bij hem of haar past.

Tijdens de opening en in de komende weken staat de zorg voor kinderen centraal. Ik Zorg-ambassadeur Olga heeft jaren als kinderverpleegkundige gewerkt en is nu teamleider op de verpleegafdeling Kinderchirurgie MDL in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (UMCU). Zowel het UMCU als het Prinses Máxima Centrum zijn deelnemer in deze pop-up store. Ook deelnemer zijn: KMN Kind & Co (kinderopvang), Santé Partners (VVT en jeugdzorg), Tzorg (thuiszorg), de Tussenvoorziening (opvang, woonbegeleiding en hulp bij geldzorgen) en Jellinek (verslavingszorg).

De Ik Zorg Shop biedt kansen om samen tot creatieve oplossingen te komen

De verschillende organisaties en loopbaancoaches hopen ook ditmaal weer enthousiaste potentiële zorgprofessionals te gaan ontmoeten. Ze staan klaar om hen meer vertellen over de kansen op een loopbaan de zorg- en welzijnssector. De kracht van de Ik Zorg Shop is dat het naast een plek voor informatie en inspiratie over een toekomstige loopbaan in zorg en welzijn óók een ontmoetingsplek is voor de verschillende deelnemende organisaties. Dit biedt kansen om samen tot creatieve oplossingen te komen om de stijgende vraag naar personeel in de zorg aan te vliegen. Het motto hierin is: samen komen we verder!

Deelnemen aan de Ik Zorg shop in Zeist of de volgende pop-up store?

Wilt u meer weten over wat deelnemen aan de Ik Zorg Shop betekent? Lees dan hier verder. Naast de verschillende pop-up stores in de regio is er de Ik Zorg Shop flagship store in Zeist. U kunt ook contact opnemen met Leontien van Lierop (projectleider Ik Zorg Shop) via lvanlierop@utrechtzorg.net.