Ik Zorg Shop blijft bezoekers trekken

29 juli 2020

Veel mensen hebben interesse in werken in zorg en welzijn en komen langs in de Ik Zorg Shop in Zeist.

Kennismaken met werken in de zorg

Sinds woensdag 27 mei is de Ik Zorg Shop in Zeist na een korte corona-sluiting weer geopend. Op woensdag, donderdag en vrijdag (10-14 uur) ontvangen de 16 deelnemers van de Ik Zorg Shop weer iedereen die interesse heeft in werken in de zorg. Bij voorkeur op afspraak, maar dit is geen vereiste aangezien de contactgegevens van iedere gast genoteerd worden op het intakeformulier. Dankzij een oppervlakte van meer dan 160 m2 is 1,5 meter afstand houden geen probleem. Er zijn extra hygiënische maatregelen genomen zoals desinfecterende handgel en er zijn desgewenst mondkapjes en handschoenen aanwezig.

"De afgelopen weken hebben we ruim 60 kandidaten mogen ontvangen en hebben in ieder geval 3 personen een nieuwe baan gevonden bij een van de deelnemers van de Ik Zorg Shop: Stichting Warande", vertelt Leontien van Lierop. "We zijn blij dat de Shop weer bijna als vanouds open is. We merken dat veel mensen interesse hebben in het werken in zorg en welzijn, zeker nu onze sector de afgelopen maanden zo in het nieuws is geweest. In de Shop kunnen we deze mensen meteen verder helpen".

Doe ook mee!

Heeft u interesse in gezamenlijk werven, informeren en het verbeteren van het imago van werken in de zorg? En wilt u tegelijkertijd ervaringen en kennis uitwisselen en zo de onderlinge samenwerking van zorg- en welzijnsorganisaties verbeteren? Word dan ook deelnemer van de Ik Zorg Shop! Neem contact op met Leontien van Lierop, coördinator Ik Zorg Shop, via lvanlierop@utrechtzorg.net of 06-17052513, of bekijk deze pagina.