Ik Zorg Shop pop-up store geopend in Maarssen

07 september 2021

Op 1 september 2021 hebben zorgambassadeur Loek (KMN Kind & CO) en wethouder Van Dijk de Ik Zorg Shop in Maarssen geopend.

Ik Zorg Shop

Na een succesvolle 1e stop van de “Ik Zorg Shop On Tour” in Nieuwegein is er op 1 september opnieuw een pop-up store geopend, ditmaal in Maarssen. Iedereen die geïnteresseerd is in werken in zorg en welzijn is van harte welkom om hier langs te komen. Loopbaancoaches en vertegenwoordigers van zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio staan klaar om allerlei vragen over het werken in zorg en welzijn te beantwoorden zoals:

Wat betekent werken in de zorg nu eigenlijk echt? Wat ga je doen? Kun je ook gewoon zomaar wat proberen?

Deelnemen aan de Ik Zorg Shop pop-up is volgens Lie San Tan, recruiter bij Careyn, voor organisaties vooral “een hele mooie en laagdrempelige manier om met potentiële kandidaten in contact te komen. En daarbij maakt het dan niet uit of dat mensen zijn die al ervaring in de zorg hebben, mensen die overwegen een zorgopleiding te gaan doen of mensen die de overstap vanuit een andere branche willen maken, omdat ze niet meer gelukkig worden van hun huidige baan. Want - zoals dat voor veel zorg- en welzijnsorganisaties op gaat - is Careyn vooral heel hard op zoek naar mensen!". Naast Careyn zijn ook de volgende organisaties in de Ik Zorg Shop pop-up store in Maarssen te vinden: Alfa & Zorg, KMN Kind & Co, Leger des Heils, Tzorg, Woonzorgcentrum Maria Dommer en Zorggroep De Vechtstreek.

RTV Stichtse Vecht was aanwezig bij de opening en maakte een verslag. De pop-up store in Maarssen is geopend tot en met 24 september. Bezoekers vinden informatie via ikzorgshop.nl.

Doe mee!

Wilt u ook laagdrempelig in contact komen met potentiële nieuwe medewerkers? Uw netwerk uitbreiden of met collega recruiters tips en ervaringen uitwisselen over het werven van nieuwe medewerkers? Meld u dan aan om deel te nemen aan de volgende editie van de pop-up store in Utrecht van 3 tot en met 26 november.

Neem voor meer informatie contact op met projectleider Leontien van Lierop via lvanlierop@utrechtzorg.net of kijk op deze pagina.