- loesje-pieters.jpg

Maak kennis met Loesje Pieters

21 augustus 2023

Als relatie van Utrechtzorg heb je vast vele namen uit onze organisatie voorbij zien komen. Je hebt ons misschien aan de telefoon gehad, een mail ontvangen of ontmoet. Maar wie zijn de mensen achter de organisatie nou precies? Vanaf deze maand willen wij ons graag (nog een keer) aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Loesje Pieters en werk sinds oktober 2022 bij Utrechtzorg.

Hiervoor heb ik bijna drie jaar gewerkt bij CNV Jongeren, waar ik projecten heb ondersteund die ook altijd met jongeren op de arbeidsmarkt te maken hadden. Dit in allerlei verschillende sectoren: van zorg tot aan techniek. Ik ben heel blij dat ik mij nu volledig kan richten op de jongeren in de zorg. Daar ligt toch wel mijn hart! Ik heb heel veel zin om een bijdrage te leveren aan Utrechtzorg en de jonge zorgmedewerker (nog) meer op de kaart te gaan zetten.

De afgelopen tijd ben ik langs verschillende zorgorganisaties geweest om te bespreken wat er binnen organisaties gebeurt voor jongeren (circa 18 t/m 35 jaar). Maar alle generaties zijn toch belangrijk? Zeker waar, maar de jongeren zijn here to stay! Vergeet hen dus vooral niet. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij het netwerk JongUZ opgericht.

Ben ik nog niet bij jouw organisatie geweest, ik kom graag langs!

Daarnaast ondersteun ik mijn collega Natascha binnen haar projecten op behoud. Erg waardevol en leerzaam. Want ja, inderdaad alle generaties en onderdelen van jouw organisatie zijn belangrijk.