Online Meet & Match: nieuw platform

15 juli 2021

Utrechtzorg organiseert in september een online Meet & Match voor werkzoekenden.

Oriënteren vanuit huis

De sector zorg en welzijn staat sinds het begin van de coronacrisis meer dan ooit in de spotlight. Veel mensen hebben interesse om aan de slag te gaan in onze sector. Tegelijk is het lastig in deze tijd bij een werkgever langs te gaan voor een oriëntatiegesprek. Online contactmomenten bieden hier een mooie oplossing voor - zoals de Ontdekdezorg week begin dit jaar al liet zien.

Utrechtzorg heeft daarom een online platform laten ontwikkelen dat binnenkort gelanceerd zal worden via www.utrechtzorg.nl. Hier organiseren we de komende tijd samen met u online Meet & Match evenementen. Een UZNetwerkcafé zoals u van ons gewend bent, maar dan net even anders.

Doe mee!

De eerste online meet & match zal plaatsvinden op donderdag 23 september van 15:00 tot 17:00 uur. Werkzoekenden en zij-instromers kunnen hier laagdrempelig met recruiters van regionale zorg- en welzijnsorganisaties in gesprek. Dit doen we via Microsoft Teams of Zoom. U krijgt als werkgever een plekje op ons platform, en heeft zelf de vrijheid om uw organisatie te presenteren via live gesprekken met kandidaten.

Om de laagdrempeligheid van het evenement te waarborgen zijn er maximaal 10 plekken voor werkgevers. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Wilt u meedoen? Of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.