Online vijfdaagse voor behoud van medewerkers

26 oktober 2021

Van 15 tot en met 19 november vindt de nieuwe online vijfdaagse van Sterk in je werk, zorg voor jezelf plaats.

Online vijfdaagse

Voor medewerkers die met plezier en energie in zorg en welzijn willen blijven werken, is het goed om aandacht te hebben voor hun loopbaan. Zij kunnen van 15 tot en met 19 november gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdekken medewerkers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans kunnen houden. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van personeel voor de sector. Al bijna 40.000 (potentiƫle) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Tijdens deze online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Elke dag van de vijfdaagse krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis).

Deel deze kans!

Wilt u deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.

Heeft u vragen over Sterk in je werk en/of de vijfdaagse in onze regio? Neem dan contact op met projectleider Gabriƫlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.