- alnimpact2022website2.png

Start inschrijving Impactmakerprijs 2022

06 juli 2022

U kunt uw organisatie weer aanmelden voor de Impactmakerprijs! De Impactmakerprijs is de jaarlijkse prijs voor het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn. Inschrijven kan tot 2 december.

Impactmakerprijs

Welk initiatief heeft dit jaar in uw organisatie de meeste impact gemaakt om het personeelstekort terug te dringen? Jullie initiatief kan zomaar van betekenis zijn voor veel meer organisaties in zorg en welzijn! Hoe klein of groot het ook is. Het kan een nieuw idee zijn of het idee van een andere organisatie dat jullie je eigen hebben gemaakt. Als jullie maar anders zijn gaan werken. Daar willen we graag van leren. Dus is jullie project succesvol, meld het dan vóór 2 december 2022 aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Criteria en voorwaarden

Elke zorg- of welzijnsorganisatie die in 2021/2022 een vernieuwend arbeidsmarktproject heeft opgezet, maakt kans. Er zijn wel een aantal belangrijke voorwaarden; door het initiatief moeten echt verbeteringen op de werkvloer zijn ontstaan en het moet goed vertaalbaar zijn naar andere organisaties. Dan maakt het initiatief echt impact en heeft het een positief effect op het terugdringen van personeelstekorten in de sector zorg en welzijn. Bekijk hier de criteria en voorwaarden voor de Impactmakerprijs 2022.

Ook dit jaar een publieksprijs

Ook dit jaar kent de Impactmakerprijs niet één, maar twee winnaars; één gekozen door een vakjury en één publieksprijs. De jury nomineert 2 februari 2023 maximaal tien inzendingen waarop het publiek tot 15 maart 2023 kan stemmen.

Meer informatie

Bekijk de website van het Actie Leer Netwerk of download de brochure voor alle informatie.