Sterk in je werk op Humanitas DMH Medewerkersfestival

10 juli 2019

Ontwikkeling van medewerkers stond centraal bij dit driedaagse festival.

Festival onder werktijd

Humanitas DMH (Dienstverlening aan Mensen met een Hulpvraag) ondersteunt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsprobleem. Binnen deze organisatie is de groei van medewerkers vanzelfsprekend een belangrijk goed. Die ontwikkeling ondersteunt de organisatie dan ook met alle mogelijke middelen, zoals een driedaags festival: speciaal voor medewerkers, én onder werktijd. Tijdens het festival konden medewerkers deelnemen aan uiteenlopende activiteiten, zoals de ‘blunderbel’, het inzichtenspel en het dilemmaspel. Daarnaast stonden er loopbaancoaches klaar voor een goed gesprek over doorstroom en ontwikkeling.

Sterk in je Werk

Deze loopbaancoaches zijn via Utrechtzorg ingezet binnen het project Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Dit gratis loopbaantraject is speciaal bedoeld om zorg- en welzijnsmedewerkers steun te bieden bij het zetten van een volgende stap in hun loopbaan. Met hun professionele en brede kennis gingen de loopbaancoaches als onafhankelijke partij en individueel met geïnteresseerde medewerkers in gesprek. Tijdens de drie dagen passeerden waardevolle gesprekken de revue, die zowel door de medewerkers als door de coaches als plezierig werden ervaren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wilt u ook investeren in uw medewerkers? Laat hen dan gebruikmaken van een gratis coachgesprek of een mooie workshop volgen. Samen met u maken we een passend programma. Onze loopbaancoaches komen dan naar uw locatie. Neem dan contact op Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net of 030 - 634 0808.