- dom-utrecht_165061559.jpg

U Forward BreakFast (Digital) Health: ‘implementatie van technologie in zorgorganisaties’

25 september 2023

Met het 2de drukbezochte ontbijt bij Dotslash zijn we nu echt van start met het U-Forward BreakFast als dé ontmoetingsplaats voor het regionale netwerk van (digital) health-ondernemers, innovatiemanagers en -adviseurs in de zorg en welzijn, en andere relevante stakeholders samen. Door elkaar laagdrempelig en frequent te ontmoeten en te inspireren, versnellen we gezamenlijk regionale vraagstukken op het gebied van technologie en innovatie ter ondersteuning van zorgtaken.

Save-the-Date: 25 oktober @ROC Midden Nederland
Woensdag 25 oktober vindt het volgende U-Forward BreakFast in het Future Care Lab @ROC Midden Nederland (Vondellaan 174, Utrecht).
Inloop van de ontbijtsessies zal standaard vanaf 7:30 zijn om netwerkruimte te bieden en een broodje/yoghurt te pakken. Tussen 8:00 en 9:00 volgt een programma met inspiratie en interactie.

Dit 3de ontbijt staat in het teken van de ‘implementatie van technologie in zorgorganisaties’. Wat is er nodig om dat samen mogelijk te maken? We zien er naar uit om met jullie hierover in gesprek te gaan!

Aanmelden
Meld je alvast aan via een mail naar Hanna Groen: Hanna@romutrechtregion.nl . Half oktober ontvang je van ons het definitieve programma.

LinkedIn community pagina
Wil je de andere deelnemers ook digitaal ontmoeten? Meld je dan aan voor de U-Forward BreakFast meetings LinkedIn-groep.

Lees hier meer over de eerdere ontbijtsessies.