Update NL Leert Door, Sectoraal Maatwerk

23 februari 2022

Een update over de stand van zaken rondom 'NL Leert Door, Sectoraal Maatwerk'.

NL Leert Door Portal

De eerste deelnemers van NL Leert Door zijn inmiddels aangemeld en gekoppeld aan een coach. Helaas hebben nog niet alle werkgevers een account aangemaakt in de portal van NL Leert Door. Zonder account kunnen er geen deelnemers worden aangemeld en worden gekoppeld. De deadline hiervoor staat op eind maart 2022. Heeft u subsidie aangevraagd? Vergeet dan niet dit account aan te maken!

Alle verplichte velden gevuld?

Tevens zien we ook dat nog niet alle gevraagde velden zijn gevuld in de portal. Heeft u een aanvraag gedaan en een account aangemaakt, loop deze dan even door en kijk of de verplichte documenten zijn geüpload en of de financiële gegevens juist en volledig zijn ingevuld.

Juiste documenten aangemelde deelnemers

Heeft u een deelnemer aangemeld in de portal, let er dan op dat u een geldig ID uploadt van de betreffende deelnemer. Zonder geldig ID en zonder getekende toestemmingsverklaring kunnen we een deelnemer niet koppelen aan een coach. Hier blijft een aanvraag vaak “hangen”.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over bovengenoemde zaken, of andere vragen inzake 'NL Leert Door, Sectoraal Maatwerk', dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Jolijn Mulders via jmulders@utrechtzorg.net.