- meisje_multomap2.jpg

Update SectorplanPlus: september 2022

26 september 2022

Een update over het SectorplanPlus en het SectorplanPlus 2022-2023.

SectorplanPlus 2017-2022

Deadline 1 oktober

De deadline van 1 oktober aanstaande is verlengd naar 1 november aanstaande. Zo geven we organisaties iets meer tijd om de openstaande registraties definitief in te dienen.

Voorschotronde

Het ziet ernaar uit dat er toch nog een extra voorschotronde wordt ingepland (onder voorbehoud). Mocht de extra voorschotronde gaan plaatsvinden, dan zal dit zijn in de maand december.

SectorplanPlus 2022-2023

Aanvragen

Op dit moment zijn we druk bezig om alle aanvragen te beoordelen. Door de grote aanvraag lukt het helaas niet om alle (zorg)organisaties persoonlijk te spreken om de aanvraag door te nemen. Naar de aanvragers is een mail verzonden dat de aanvraag goed is ontvangen. Zonder tegenbericht is de aanvraag beoordeeld.

Mocht u twijfelen of uw aanvraag goed is doorgekomen, stuur dan een mail naar Jolijn Mulders via jmulders@utrechtzorg.net.

Webinar 15 september

Het webinar van donderdag 15 september is terug te kijken via deze link. Heeft u vragen over het SectorplanPlus 2022-2023? Bekijk dan eerst dit webinar. Hierin worden antwoorden op veel gestelde vragen gegeven.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over bovengenoemde zaken, of andere vragen inzake SectorplanPlus, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Jolijn Mulders via jmulders@utrechtzorg.net.