Update SectorplanPlus

28 september 2018

Lees de update om op de hoogte te zijn van de nieuwste informatie rondom het SectorplanPlus.

Tweede tijdvak

Het ministerie van VWS heeft besloten dat alle door de regionale projectleiders goedgekeurde opleidingsprojecten voor het tweede tijdvak van SectorplanPlus volledig gehonoreerd zullen worden. De contactpersonen van de betreffende zorginstellingen zijn daar eerder deze week per email over geïnformeerd. VWS koppelt de SectorplanPlus-subsidiegelden hierbij wel aan de voortgang van de RAAT’s (Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten) in de verschillende arbeidsmarktregio’s. Concreet betekent dit dat 25% van de subsidie onder voorbehoud wordt toegekend.

In de eerste week van oktober zullen de projectovereenkomsten voor dit tweede tijdvak naar de deelnemers worden verzonden. Deze worden per project (en dus per arbeidsmarktregio) afgesloten tussen de deelnemer en Utrechtzorg. De procedure betreffende het retourneren en uploaden van de overeenkomst blijft identiek aan die van het eerste tijdvak.

Eerste tijdvak

De deelnemers aan het eerste tijdvak wordt gevraagd waar mogelijk nu op korte termijn te gaan starten met het administratief verantwoorden van de (goedgekeurde) activiteiten A t/m E. Voor een correcte verantwoording dient het Normenkader gehanteerd te worden, dat is opgenomen in het Handboek Projectadministratie SectorplanPlus. Voor vragen aangaande de verantwoording kunnen deelnemers terecht bij het team van het Shared Service Center (SSC) van SectorplanPlus. Het SSC is te bereiken via ssc@regiocoop.nl en via 088-0182830.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over het SectorplanPlus, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Utrechtzorg via 030-6340808. Projectleider Ton van Soest en Gabriëlle Peereboom staan u graag te woord. Mailen via tvansoest@utrechtzorg.net of gpeereboom@utrechtzorg.net kan natuurlijk ook.