Update SectorplanPlus: december 2021

14 december 2021

De stand van zaken rondom het SectorplanPlus in december 2021.

Deadlines

De deadline voor het compleet en definitief indienen van alle registraties waarvan de einddatum van de opleiding of de maximale subsidietermijn op of voor 1 juni 2021 ligt is verlopen, zowel voor tijdvak 3 als voor tijdvak 4.

De eerstvolgende deadline staat gepland op 1 februari 2022. Dit betreft het compleet en definitief indienen van alle registraties waarvan de einddatum van de opleiding of de maximale subsidietermijn op of voor 30 september 2021 ligt (tijdvak 4).

Deelnameverklaring BBL

Heeft u een deelnemer waarvan de opleiding langer doorloopt dan de betreffende deadline? Download dan vanuit de portal (bij downloads) het formulier deelnameverklaring BBL.

Vul deze volledig in en stuur deze dan naar het betreffende opleidingsinstituut met het verzoek te ondertekenen en te retourneren. Deze kan dan bij de registratie bij het prestatiebewijs worden geüpload zodat de registratie definitief ingediend kan worden.

Vertrek binnen een organisatie

Vinden er personeelswijzingen of interne doorschuivingen plaats binnen de organisatie die invloed hebben op de gebruikers van de portal van SectorplanPlus? Pas dit dan aan in het portal (via accountgegevens en dan naar alle medewerkers). Mocht het niet lukken, stuur dan een e-mail naar Jolijn Mulders via jmulders@utrechtzorg.net zodat het achter de schermen gewijzigd kan worden. Zo blijft het portal geüpdatet.

Aankomende bevoorschotting

Er heeft nog geen bevoorschotting plaatsgevonden. Hier wordt hard aan gewerkt. Het streven is om nog deze maand uit te keren.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over bovengenoemde zaken, of andere vragen inzake SectorplanPlus, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Jolijn Mulders via jmulders@utrechtzorg.net.