Datum: 08 juni 2023 / 09:00

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt volgens de richtlijnen van het arbeidsmarktprogramma Samen Regionaal Sterk (SRS), gericht op het regionaal aanpakken van de arbeidsmarkttekorten in zorg en welzijn.

Tijdens het Kennispodium in maart en onze nieuwsbrief in april hebben wij u al kort geïnformeerd over de drie overkoepelende thema's van de toekomst die wij de afgelopen periode samen met een aantal deelnemers hebben vastgesteld: de arbeidsmarkt van de toekomst, de mens in de organisatie en de medewerker van de toekomst. De komende periode nemen we u graag mee in deze thema's tijdens drie inhoudelijke Kennispodia.

Kennispodium 'De arbeidsmarkt van de toekomst'

Tijdens dit Kennispodium nemen wij u mee in onze visie en ambities en vertellen wij u meer over projecten en activiteiten in de regio. We leren van aansprekende voorbeelden zoals de regionale en branche overstijgende samenwerking in de Ik Zorg Shop. En we werken graag met u samen aan het versnellen van- en experimenteren met nieuwe initiatieven en best practices voor een gezonde en toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Programma

Meer informatie over het programma volgt.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 8 juni van 9.00 tot 11.00 uur
Locatie: BOVAGhuis, Kosterijland 15, Bunnik
Kijk hier voor meer informatie over de route en parkeren.
Aanmelden: Aanmelden kan via het inschrijfformulier.