Datum: 06 juli 2023 / 10:00

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt volgens de richtlijnen van het arbeidsmarktprogramma Samen Regionaal Sterk (SRS), gericht op het regionaal aanpakken van de arbeidsmarkttekorten in zorg en welzijn.

Tijdens het Kennispodium in maart en onze nieuwsbrief in april hebben wij u al kort geïnformeerd over de drie overkoepelende thema's van de toekomst die wij de afgelopen periode samen met een aantal deelnemers hebben vastgesteld: de arbeidsmarkt van de toekomst, de mens in de organisatie en de medewerker van de toekomst. De komende periode nemen we u graag mee in deze thema's tijdens drie inhoudelijke Kennispodia.

Kennispodium 'De medewerker van de toekomst'

In het Kennispodium over 'De medewerker van de toekomst' nemen wij u mee in onze visie en ambities en projecten en activiteiten in de regio. We leren van aansprekende voorbeelden zoals Vernieuwend Werken in de Zorg en de learning community bekwaam is inzetbaar. En we werken graag met u samen aan een leer- en werkomgeving waarin medewerkers zich ontwikkelen op een skills gerichte arbeidsmarkt waarbij medewerkers de regie kunnen nemen. Graag bouwen we met jullie verder aan de lerende regio, samen is het mogelijk!

Programma

Meer informatie over het programma volgt.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 6 juli van 10.00 tot 13.00 uur
Locatie: BOVAGhuis, Kosterijland 15, Bunnik.
Kijk hier voor meer informatie over de route en parkeren.
Aanmelden: Aanmelden kan via het inschrijfformulier.