Datum: 01 december 2021 / 10:00

Om de zorg ook in toekomst te kunnen leveren werkt de regio steeds krachtiger samen als het gaat om de arbeidsvraagstukken. Het stimuleren van leren, ontwikkelen en opleiden van nieuwe én huidige medewerkers is hierbij een belangrijk speerpunt.

Daarom heeft Utrechtzorg begin 2021 het initiatief genomen om ontwikkelsessies te organiseren. Professionals van verschillende organisaties hebben vanuit het perspectief van leren en ontwikkelen met elkaar nagedacht over een intensievere regionale aanpak en samenwerking.

Het resultaat is het manifest ‘Samenwerken aan een lerende regio’. Dit dient als leidraad om de regionale aanpak op het gebied van leren en ontwikkelen te versnellen en te vergroten. Lees hier meer over het manifest.

Presentatie manifest

Graag nodigen we u uit voor de online presentatie van het manifest ‘Samenwerken aan een lerende regio’ op woensdag 1 december (10:00 - 11:00 uur).

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Welkom en kennismaking
  • Presentatie manifest ‘Samenwerken aan een lerende regio’
  • Mini webinar betekeniseconomie en de Purpose Case
  • Vervolg: aan de slag op 8 december en in 2022

Praktische informatie

Datum: Woensdag 1 december, 10:00 - 11:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. 'Presentatie manifest'.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, HR-professionals, opleidingsadviseurs en andere belangstellenden. Neem voor meer informatie contact op met Jan Joosten of Erna Laclé via jjoosten@utrechtzorg.net en elacle@utrechtzorg.net.