Even voorstellen: Monique Barten, Rita Melein, Ralph Bouman en Yvonne van Herk

26 mei 2021

Monique Barten, Rita Melein, Yvonne van Herk en Ralph Bouman versterken het team van Utrechtzorg. Ze stellen zich graag aan u voor.

Monique Barten

Projectleider Kiezen & Toeleiden en Innoveren & Experimenteren
Mijn naam is Monique Barten en ik ben op 1 mei gestart als projectleider bij Utrechtzorg. Bij mijn vorige werkgever, Regionaal Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug, heb ik me de laatste jaren intensief gericht op projecten die bijdragen aan oplossingen voor de problemen op de arbeidsmarkt in de zorgsector. Samenwerken en verbinden staan daarbij centraal. De ontwikkeling van de Ik Zorg Shop Zeist, in samenwerking met Utrechtzorg, is één van die projecten. Ik voel me enorm verbonden met de zorgsector en ga graag de uitdaging aan om samen met u aan oplossingen te werken voor uitdagingen die er op de arbeidsmarkt zijn. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten. Mocht u mij willen spreken of mailen, dan ben ik ben bereikbaar via 06 - 19919473 of mbarten@utrechtzorg.net.

Rita Melein

Projectmanager Regionaal Talent en Transferpunt (RTTP) Zorg en Welzijn
Mijn naam is Rita Melein, en ik ben Management Consultant bij Capgemini. Ik houd me bezig met thema’s zoals de juiste zorg op de juiste plek, vernieuwing van zorgonderwijs en arbeidsmarktvraagstukken. Vanaf deze maand zet ik me bij Utrechtzorg in als projectmanager voor het RTTP. Ik vind het een prachtige uitdaging om de zorg te mogen helpen aan nieuwe medewerkers. Medewerkers die al best wat kunnen, maar nog wel zorgcontext missen. Het zal veel creativiteit, doorzettingsvermogen en veerkracht vragen van mij, maar zeker ook van de verschillende deelgenoten binnen dit project. Ik kijk ernaar uit om iedereen binnenkort te mogen ontmoeten en te onderzoeken hoe we de talrijke ideeën, die er ongetwijfeld aanwezig zijn, om kunnen zetten in daadkrachtige en doelgerichte acties. U kunt mij bereiken via rmelein@utrechtzorg.net.

Ralph Bouman

Innovatiecoach Ambassadeurs Zorgtechnologie
Ik ben Ralph Bouman en ik houd van digitale dingen in de zorg. Vanaf 1 mei ben ik als innovatiecoach verbonden aan het programma Ambassadeurs Zorgtechnologie. Na de zomer zullen ruim 50 zorgcollega’s van 15 VVT-instellingen een tweedaagse training Zorgtechnologie volgen en vervolgens in hun eigen organisatie aan de slag gaan met zorgtechnologie. Mijn rol is hen hierin te coachen op allerlei vraagstukken die gaan opduiken. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de digitale (zorg)wereld en gewerkt in de thuis-, ziekenhuis-, ambulance- en verpleeghuiszorg. Ik geloof dat innovatie in de zorg heel belangrijk is om de uitdagingen van vandaag, morgen én overmorgen op te kunnen pakken. U kunt mij bereiken op rbouman@utrechtzorg.net.

Yvonne van Herk

Projectassistent Ambassadeurs Zorgtechnologie
Mijn naam is Yvonne van Herk, en vanaf 1 mei ben ik de Brabantse aanvulling op het team van Utrechtzorg. Wat ben ik in een leuk project terecht gekomen! Gedurende het programma Ambassadeurs Zorgtechnologie mag ik alles regelen en organiseren rondom de trainingen en inspiratiesessies, in samenwerking met Marloes Aarden, Ralph Bouman en Buro Strakz. Ik ben het aanspreekpunt voor alles wat met de planning te maken heeft. Ik ben bereikbaar via yvanherk@utrechtzorg.net.