Facts & figures: Regiobeeld editie juni 2022

20 juni 2022

In ons Regiobeeld brengen we actuele arbeidsmarktinformatie per kwartaal in beeld. In het nieuwste Regiobeeld vindt u de analyses tot en met Q4 2021.

Actuele arbeidsmarktdata

Arbeidsmarktdata vormt de basis van sterke samenwerking. Door goed op te hoogte te zijn van de situatie in de regio kunnen we haalbare plannen maken. De hoeveelheid cijfers die beschikbaar is, kan echter overweldigend zijn. Welke data is nu echt belangrijk? Welke thema's zijn voor u relevant, en welke onderwerpen kiezen we uit om gezamenlijk tijd en aandacht aan te besteden?

Regiobeeld

In onze publicaties 'Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg' brengen we dit voor u in beeld voor de arbeidsmarkt zorg en welzijn in Utrecht, Amersfoort-Eemland en de Gooi en Vechtstreek. Naast een overzicht van de belangrijkste indicatoren en ontwikkelingen kunt u hier ook de links vinden naar meer specifieke informatie.

Download het Regiobeeld (.PDF), editie juni.
Zorgvuldige dataverzameling loopt altijd wat achter op de werkelijkheid. Daarom vindt u in dit regiobeeld de analyses tot en met Q4 van 2021.

Meer informatie

Meer weten over arbeidsmarktdata? Of heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met arbeidsmarktonderzoeker Mariƫtte Roest via mroest@utrechtzorg.net.