Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg september 2021

29 september 2021

In ons Regiobeeld brengen we actuele arbeidsmarktinformatie per kwartaal in beeld.

Actuele arbeidsmarktdata

Arbeidsmarktdata vormt de gezamenlijke basis voor een goede dialoog. Door goed op te hoogte te zijn van de situatie in de regio kunnen we samen goede plannen maken. De hoeveelheid arbeidsmarktdata die beschikbaar is, kan soms overweldigend zijn. Wat is nu echt belangrijk om te monitoren? Welke thema’s zijn het meest relevant voor u? En waar willen we met elkaar tijd en aandacht aan besteden?

Regiobeeld

In onze publicaties 'Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg' brengen we dit voor u in beeld voor de arbeidsmarkt zorg en welzijn in Utrecht, Amersfoort-Eemland en de Gooi en Vechtstreek. Naast een overzicht van de belangrijkste indicatoren en ontwikkelingen kunt u hier ook de links vinden naar meer specifieke informatie.

Daarnaast vindt u in aanvulling op de externe mobiliteit (medewerkers die de sector verlaten of binnenkomen) data over de interne mobiliteit (hoeveel medewerkers wisselen van baan binnen de sector). Ook is er aandacht voor de deeltijdfactor per branche, die aangeeft hoeveel uur medewerkers gemiddeld werken. Dit alles om inzicht te geven in hoe de arbeidsmarkt er op dit moment voor staat.

Download het Regiobeeld van september 2021 (.PDF).

Meer informatie

Meer weten over arbeidsmarktdata? Of heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met arbeidsmarktonderzoeker Mariëtte Roest via mroest@utrechtzorg.net.