Inschrijving voor Online Gezond & Zeker week geopend

10 mei 2021

Van 21 tot en met 25 juni organiseert Gezond & Zeker trainingen rondom fysieke belasting, agressie en werkdruk.

Online workshops voor zorgprofessionals

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de Gezond & Zeker Regiodagen helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema's fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu misschien wel nog relevanter. De coronacrisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorgpersoneel wat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. Daarom stelt Gezond & Zeker van 21 t/m 25 juni opnieuw meerdere online trainingen, workshops en webinars beschikbaar voor zorgprofessionals. Zij kunnen deelnemen aan allerlei sessies rondom de Gezond & Zeker thema’s: fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Allemaal veilig vanuit huis of de eigen werkplek!

Thema's

Er zijn verschillende interessante trainingen beschikbaar. Denk hierbij aan 'Bewust omgaan met agressie', 'Perfectionisme en chronische stress' en 'Minder fysieke belasting met de inzet van plafondliften'.

Nieuw is de online Gezond & Zeker Praktijkmarkt. Op deze digitale Praktijkmarkt presenteren allerlei leveranciers uit het veld zich. Als bezoeker kan men allerlei informatie over producten krijgen en waar mogelijk digitale demonstraties volgen. Met vragen kan men via de chat direct in contact komen met de leverancier.

Inschrijven

De inschrijving voor deze online trainingen is nu geopend via www.gezondenzekerinnovatiedag.nl. Deelname kost €19,95.

Gezond & Zeker is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn verenigd in RegioPlus, waaronder Utrechtzorg. Kijk op www.blijfinzetbaar.nl voor meer informatie.