Masterclasses MET (Medewerker en Technologie)

29 november 2021

Innovatie, anders werken, digitale vaardigheden, de medewerker van de toekomst, implementatie en technologiemanagement: de ontwikkelingen in de sector zorg en welzijn gaan gigantisch snel.

Het programma MET (Medewerker en Technologie) helpt en begeleidt u, uw collega's en uw organisatie bij deze thematiek en aankomende veranderingen. MET is een totaalaanpak om zorg- en welzijnsorganisaties veranderbereid te maken voor deze huidige tijd en nabije toekomst. MET is een co-creatie van onder andere Tech@doptie, Digivaardig in de zorg, de HAN en RegioPlus.

Masterclasses via Utrechtzorg

MET kent een totaalaanpak en een lijn met verschillende masterclasses. Via Utrechtzorg kunt u zich aanmelden voor de masterclasses. U krijgt hierin handvatten voor de strategische inbedding van technologie binnen uw organisatie.

U kunt zelf kiezen aan welke masterclasses u mee wilt doen:

  1. Technologie verweven in beleid: Informatiebeleid/beleidsparagraaf zorgtechnologie
  2. Sturen op projecten vanuit management: (maatschappelijke) business case
  3. Van project/experiment naar implementatie: Implementatieplan
  4. Managen van meerdere technologie/ICT-toepassingen en –projecten: meerjaren informatieplan/enterprise architectuur(plan)

Voor wie

Deze masterclasses zijn gericht op medewerkers die de condities scheppen voor het werken met zorgtechnologie/ICT-toepassingen in de zorg. Dit kan dus bijvoorbeeld gaan om managers, beleidsmedewerkers, medewerkers van innovatieafdelingen, implementatie- of projectmedewerkers, informatiemanagers, stafmedewerkers of ICT-experts met beleidstaken. De masterclasses worden gegeven op post-hbo denkniveau, en basale ervaring met projectmatig werken is gewenst.

Extra informatie en webinar

Wilt u meer informatie? Download dan de flyer (.PDF) of de presentatie (.PDF), of bekijk de opname van het webinar van donderdag 11 november. Ook op de website van MET vindt u meer informatie: www.medewerkerentechnologie.nl.

Deelname kost u alleen tijd: de overige kosten (t.w.v. €10.000) worden vergoed vanuit het programma MET. In de presentatie vindt u meer informatie over deze tijdsinvestering. Het plannen voor de sessies in 2022 gaat in overleg.

Meer informatie en aanmelden

Heeft u interesse? Uiterlijk 28 januari 2022 horen we graag of u mee wilt doen. Stuur daarvoor een bericht naar maarden@utrechtzorg.net en info@medewerkerentechnologie.nl.

Heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact op met Marloes Aarden via maarden@utrechtzorg.net of 06-39723858, of direct met de projectleider van MET Suus van Dijk via met@wzw.nl of 06-23807408