- sijwonline-vijfdaagse_sep22_1200x628.jpg

Online vijfdaagse voor behoud van medewerkers

28 juli 2022

Voor medewerkers die met plezier en energie in zorg en welzijn willen blijven werken, is het goed om aandacht te hebben voor hun loopbaan. Zij kunnen tijdens de week van het werkgeluk gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdekken medewerkers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans kunnen houden. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van personeel voor de sector. Al bijna 50.000 (potentiƫle) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Gratis online vijfdaagse

Tijdens deze online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Tijdens de week van het werkgeluk van 19-23 september krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke coach van Sterk in je werk (ook gratis).

Wilt u deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.