- beeld.jpg

Op de Zorgversterkers bijeenkomst van 12 juni hebben Reni Moerland en Martijn Grooten vol trots de wisseltrofee in ontvangst genomen. Naast dat Martijn en Reni beide wijkverpleegkundigen zijn, zetten zij zich als ambassadeurs vanuit Santé Partners in voor de Zorgversterkers.

Reni en Martijn deelden met de deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties praktijk voorbeelden. Bijvoorbeeld over het bieden van kansen en begeleiding aan HBO-V kandidaten, die studeren aan de Hogeschool Utrecht binnen Santé Partners.
Door hun enthousiasme en begeleiding van het team op de werkvloer vonden zeker 6 kandidaten een mooie leer-werkplek.

Dank aan Reni en Martijn voor jullie inzet.

Zorgversterkers brengt de kandidaten en deelnemende zorg- en welzijnsorganisatie bij elkaar door regionaal en branche overstijgend samen te werken op het gebied van ontdekken, leren en zorgen. Gezamenlijk bedenken we (nieuwe) initiatieven om vraag en aanbod beter op elkaar aan te laten sluiten. Zorgversterkers is een onderdeel van Utrechtzorg.

Ook dank aan alle deelnemende Zorgversterkersorganisaties Melinda Dijkstra - Porton, Altrecht, Sjoerd Thoonsen , Diak Clinic, Peter Boonstra , GGD regio Utrecht, Reni Moerland, Santé Partners, Martijn Grooten, Vera van de Put, Lister GGZ, Samir ter Lüün (UtrechtZorg), Monique Barten, programmamanager Arbeidsmarkt van de toekomst, Utrechtzorg, Charlotte Meeuwissen, projectcoördinator Zorgversterkers, Lenie Louw-van Rooijen , projectcoördinator Zorgversterkers.