- data-regiobeeld.jpg

Regiobeeld editie januari 2023

12 januari 2023

Vernieuwd dashboard

Wilt u weten wat de stand van zaken is op de arbeidsmarkt zorg en welzijn in onze regio? En wilt u weten waar u meer informatie kunt vinden over bijvoorbeeld werkgelegenheid, mobiliteit en verzuim?

Bekijk dan snel ons nieuwe Regiobeeld én het vernieuwde Arbeidsmarktinbeeld dashboard, waarbij geïnvesteerd is om u op een gemakkelijke wijze te laten navigeren in de soms complexe data en grafieken.

Regiobeeld

In ons Regiobeeld brengen we actuele arbeidsmarktinformatie per kwartaal in beeld. In het nieuwste Regiobeeld vindt u de analyses tot en met Q2 2022. Het gaat hierbij om de arbeidsmarkt zorg en welzijn in Utrecht, Amersfoort-Eemland en de Gooi en Vechtstreek.

Dit keer vindt u in het Regiobeeld onder andere:

  • De ontwikkeling van de PNIL kosten en het aantal zelfstandigen
  • De externe in- en uitstroom per sector en functiegroep

U vindt in het Regiobeeld links naar de bijbehorende pagina’s op het Arbeidsmarktinbeeld dashboard voor verdiepende informatie, bijvoorbeeld voor een andere branche of arbeidsmarktregio.

Meer informatie

Heeft u suggesties of verbeteringen voor het dashboard of het Regiobeeld? Neem dan contact op met Mariëtte Roest via mroest@utrechtzorg.net. U kunt ook bij Mariëtte terecht voor (andere) vragen over arbeidsmarktdata.