Talentreis in de ouderenzorg bij QuaRijn

24 november 2020

QuaRijn is in december 2020 werkgever van de maand bij Utrechtzorg en deelt als regionale best practice de QuaRijn Talenttuktuk: een mooi initiatief waarmee medewerkers centraal gezet worden. Laat u inspireren!

QuaRijn Talenttuktuk

Iedere medewerker heeft een unieke reis bij QuaRijn. De ambitie is om deze reis zo goed mogelijk te faciliteren. Eind 2020 lanceert QuaRijn met veel enthousiasme de QuaRijn Talenttuktuk. De tuktuk staat symbool voor de reis van de medewerkers in de organisatie. Denk aan zelfontplooiing, opleidings- & doorgroeimogelijkheden. QuaRijn wil namelijk dichtbij haar medewerkers staan om te weten hoe het met hen gaat en waar ze behoefte aan hebben. Dat kan groot of klein zijn.

Medewerkersreis in tuktuk

Recruiters Maartje en Arnold rijden met de Talenttuktuk door het werkgebied van QuaRijn om woonzorglocaties te bezoeken en medewerkers te verrassen. Medewerkers worden uitgenodigd voor een kop koffie en een roze koek.

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Er werken zo'n 1450 medewerkers bij QuaRijn. Ongeveer 600 vrijwilligers helpen bij allerlei welzijnsactiviteiten.