- fiets_groenten.jpg

Uitnodiging: Wellbeing@Work symposium

02 november 2023

Beste zorgbestuurder, HR adviseur of arboprofessional,

Namens de Hogeschool Utrecht nodigen we u graag uit voor het Wellbeing@Work symposium op maandag 11 december van 12 tot 17 uur. Dit symposium is speciaal bedoeld voor zorgbestuurders, HR adviseurs en arboprofessionals die werkdruk- en slaapproblemen binnen hun organisatie willen aanpakken.

In het Wellbeing@Work project onderzoeken we hoe we een werkplekinterventie gericht op werkdruk en slaap succesvol kunnen implementeren om de vitaliteit van zorgmedewerkers te vergroten. Tijdens het symposium zullen we ingaan op de huidige gezondheid en vitaliteit van zorgmedewerkers, succes- en faalfactoren bij het implementeren van een werkplekinterventie en de eerste effecten van de werkplekinterventie.

hu23.157-factsheet-wellbeing@work-c7-lr5b.pdf vind u de eerste resultaten van de baselinemeting van het Wellbeing@Work project. Hierin is onder andere te zien dat 59% van de zorgmedewerkers op het werk wordt overvraagd en dat 54% niet optimaal slaapt. Herkent u dit bij uw organisatie?

Locatie van het symposium is de Social Impact Factory (Vredenburg 40, Utrecht; 5 minuten lopen van Utrecht CS) en deelname is gratis. Aanmelden voor het symposium kan via deze link, hier vindt u ook het programma van het symposium.

We zien u graag op 11 december!

Met vriendelijke groet,
Josje Dikkers (Lector Organiseren van Waardig Werk)
Marlies van Steenbergen (Lector Betekenisvol Digitaal Innoveren)
Vincent Alkemade (Directeur Utrechtzorg)