UZomerweken: gratis workshops voor zorgmedewerkers

25 juni 2020

Tijdens de UZomerweken bieden we zorg- en welzijnsmedewerkers gratis workshops aan.

UZomerweken: "Zorg goed voor jezelf deze zomer"

De afgelopen maanden stond de zorg onder grote druk. Van zorgprofessionals tot de ondersteuning en van HR tot bestuur – iedereen stond op scherp. Nu de eerste hectiek is verdwenen en we met elkaar in een rustiger vaarwater zijn gekomen, kunnen de vaste medewerkers gaan denken aan ontspanning, rust en verwerking. Daarom organiseert Utrechtzorg de UZomerweken, met als motto: "Zorg goed voor jezelf deze zomer".

Tijdens de zomer bieden we gratis en laagdrempelig online workshops aan die gericht zijn op ontspanning en verwerking. Het aanbod is heel divers, zodat er voor iedereen wel iets bijzit. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als mindmapping, rust in het hoofd, maar ook het verwerken van heftige ervaringen. Zo willen we zorgmedewerkers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun enorme inzet van de afgelopen maanden, én richten we ons op het behoud van deze vitale professionals.

Gratis workshops

Bekijk het workshopaanbod op utrechtzorg.nl/kalender. Dit aanbod wordt de komende tijd aangevuld.

Maak gebruik van deze kans en deel dit gratis aanbod met uw medewerkers! Heeft u vragen over dit initiatief? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.