Regionale editie Vernieuwend Werken in de Zorg: doe mee!

20 december 2021

Editie 'regio Utrechtzorg'

Wilt u zorgmedewerkers leren en laten ervaren hoe ze ideeën kunnen opdoen en uitvoeren, en hoe zij met hun vakmanschap en persoonlijk leiderschap de zorg vanuit de praktijk kunnen vernieuwen? Laat ze meedoen met het programma Vernieuwend Werken in de Zorg! Utrechtzorg start binnenkort een regionale editie van dit bewezen effectieve programma dat is ontwikkeld door Reinaerde en de Sociale Innovatie Academie. Vernieuwend Werken in de Zorg is trotse koploper binnen het Actie Leer Netwerk.

Programma Vernieuwend Werken

De beste ideeën komen van de werkvloer. Als organisatie wil u dit graag faciliteren. De basis van het programma bestaat daarom uit het aanleren van nieuwe vaardigheden, het opdoen van nieuwe kennis over innoveren en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we rondom een concreet idee. Dat idee hoeft u nog niet te hebben, en ontwikkelt zich in de loop van het programma.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor zorgprofessionals en een zogeheten tandempartner. Een tandempartner is een leidinggevende of manager uit de organisatie die ook meedoet en een rol heeft in het uitwerken en uitvoeren van een idee.

Waarom meedoen?

  • Het programma zorgt voor het vergroten van veranderkracht en innovatievermogen in uw organisatie;
  • Ambassadeurs van innoveren inspireren andere collega’s;
  • Het idee of project heeft direct resultaat binnen uw organisatie;
  • Collega's krijgen meer energie en werkplezier
  • Heft programma heeft een positief effect op het binden en boeien van de zorgprofessional

Praktische informatie deelname

Is uw organisatie aangesloten bij Utrechtzorg? Dan kunnen medewerkers van uw organisatie meedoen!

Het programma duurt circa 4 maanden, waarbij de bijeenkomsten het liefst fysiek worden georganiseerd op locaties van deelnemende organisaties. De kickoff vindt plaatst op dinsdag 8 maart, en de laatste is bijeenkomst is op 5 juli. Er zijn ook bijeenkomsten op 15 maart, 22 maart, 29 maart, 5 april, 19 april, 10 mei, 17 mei, 24 mei, 31 mei en 21 juni.

Deelname kost €1449,- exclusief btw. Meer informatie vindt u in deze flyer, die gericht is op zorgmedewerkers.

Wilt u meer weten, of aanmelden? Neem dan contact op met Marloes Aarden via maarden@utrechtzorg.net of meld u aan voor een proeverij op 18 januari of 16 februari.