Datum: 15 juni 2021 / 09:30

Tijdens het Assessment Festival van 15 tot en met 18 juni laten we u de kracht en diversiteit van assessments zien. Met de kickoff geven we meteen een kickstart voor het festival met informatieve, interactieve en inspirerende workshops.

Opening: 'De juiste professional op de juiste plek'

Het festival wordt geopend door Vincent Alkemade, directeur-bestuuder van Utrechtzorg. Hij neemt u mee in de centrale stelling van het Assessment Festival: duurzame inzetbaarheid heeft meerwaarde wanneer assessment wordt ingezet als structureel begeleidingsinstrument in de klantreis van (potentiële) professionals naar en binnen de zorg.

Keynote: 'Proactief loopbaangedrag - lessen uit wetenschap en praktijk'

Tijdens de keynote met Anna van der Horst komt u meer te weten over hoe de arbeidsmarkt in de afgelopen decennia veranderd is: hoe medewerkers werken en leren, wat medewerkers in de nieuwe wereld van werk nodig hebben om duurzaam inzetbaar te blijven, welke rol zij daar zelf in spelen, maar ook wat organisaties en coaches kunnen doen om de juiste leercultuur te ontwikkelen en hoe zij medewerkers kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van proactief loopbaangedrag. Assessment instrumenten hebben daarbij meerwaarde als structureel begeleidingsinstrument. Zo kunnen medewerkers nu en in de toekomst de juiste match blijven maken tussen werk en hun persoonlijke kwaliteiten en ambities.

Anna van der Horst heeft Arbeids- en Organisaties psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). In 2018 is ze gepromoveerd op het thema proactief loopbaangedrag aan de Justus Liebig University, Giessen. Momenteel combineert ze haar werk bij Eelloo met een Postdoconderzoek aan de Justus Liebig University naar loopbaanstappen en het effect van schaalbare narratieve interventies op proactief loopbaangedrag.

Pitches workshops

We sluiten de kickoff af met pitches van de workshops van het Assessment Festival:

Praktische informatie

Deze kickoff en keynote zijn onderdeel van het Assessment Festival. Tijdens ons Assessment Festival van 15 tot en met 18 juni laten we u de kracht en diversiteit van assessments zien. We organiseren vier workshops rond de stelling: assessment heeft meerwaarde als structureel begeleidingsinstrument in de klantreis van (potentiële) professionals naar en binnen onze sector in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Datum: Dinsdag 15 juni, 9:30 - 11:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via dit formulier.

Het Assessment Festival is gratis voor medewerkers van deelnemende organisaties van Utrechtzorg en samenwerkingspartners (onderwijs en overheid) uit de regio. Deelname voor andere belangstellenden kost €95,- voor het totale programma. Na afloop zijn downloads van alle presentaties beschikbaar via onze website.

Meer weten over het Assessment Festival? Neem dan contact op met Jan Joosten via jjoosten@utrechtzorg.net of Ieteke van Brakel via ivanbrakel@utrechtzorg.net.