- >
  anastasiia-kamil-rha-gkdsaew-unsplash.jpg

Brochure voor goede digitale start nieuwe medewerkers

26 oktober 2022

Tijdens het onboardingsproces maken nieuwe medewerkers kennis met hun collega’s en krijgen ze een helder beeld van hun rol binnen het team. Utrechtzorg heeft handige tools over onboarding gebundeld op onze themapagina.

Digitaal onboarden

Voor een succesvolle onboarding is het ook specifiek nodig om medewerkers op maat hulp te bieden bij het leren gebruiken van digitale middelen en zorgtechnologie. Zo maken nieuwe medewerkers ook digitaal een goede start. Ze moeten zich apps en systemen eigen maken en de gebruikte zorgtechnologie leren kennen. Maar niet elke nieuwe medewerker is even digitaal vaardig. Om u hierbij te helpen heeft de coalitie Digivaardig in de zorg een nieuwe brochure ontwikkeld.

In deze brochure krijgt u als HR-professional of projectleider digitale vaardigheden handreikingen om zorgprofessionals op een goede manier te begeleiden in hun digitale onboarding. De tips zijn gebaseerd op praktijkervaringen van een tiental zorgorganisaties.

Download de nieuwe brochure hier.

Onboarding

Meer weten over onboarding? Lees dan verder op deze pagina, sluit aan bij de volgende werksessie onboarding van Utrechtzorg of neem contact op met Hanne Wiegman via hwiegman@utrechtzorg.net.